Darmowa dostawa dla zamówienia od 300zł.
Wyjątkowo aromatyczna nalewka o słodkim, delikatnie kremowym smaku orzechów laskowych. Sekretem jej niepowtarzalnego smaku są staranie wyselekcjonowane składniki oraz proces spokojnego leżakowania. Moc: 28% Pojemność: 0,5L
Nalewka inspirowana staropolską tradycją wytwarzania alkoholi. Sekretem jej niepowtarzalnego smaku jest połączenie dojrzałych i wyjątkowo aromatycznych mirabelek z polskim spirytusem. Moc: 28% Pojemność: 0,5L
Szlachetna, leżakowana nalewka o tradycyjnym smaku dojrzałej pigwy. Wyjątkowa receptura oparta na dojrzewających jesienią owocach nadaje jej charakterystycznie słodki, a zarazem delikatnie kwaskowy smak. Moc: 28% Pojemność: 0,5L
Soplica Truskawkowa to wyjątkowe połączenie tradycji z najlepszymi owocami prosto z letniego ogrodu. Nalewka ta swój słodki smak zawdzięcza soczystym truskawkom, dojrzewającym w letnim słońcu oraz procesowi spokojnego leżakowania. Moc: 28% Pojemność: 0,5L
Nalewka o smaku soczystych malin, prosto z letniego ogrodu. Swoją niespotykaną nutę smakową zawdzięcza dojrzałym, starannie wyselekcjonowanym owocom oraz unikalnej recepturze. Subtelny aromat tego trunku to wynik doskonałych proporcji i naturalnego pochodzenia składników. Moc: 28% Pojemność: 0,5L
Wyjątkowa nalewka, łącząca orzeźwiające i dojrzałe cytryny, przełamane delikatnie słodką nutą polskiego miodu wielokwiatowego. Produkowana z nalewów na całe owoce cytryn, gdyż tylko całe owoce oddają pełnię cytrynowych aromatów. Moc: 28% Pojemność: 0,5L
Wódka Palona Pułkownika Boruty to niezwykle elegancki trunek, idealnie przypasuje w gusta nawet najwybredniejszemu smakoszowi. Kolekcje wódek opatrzonych wizerunkiem Dworu Sieraków są produktami rzemieślniczym, tzn. wytwarzane w limitowanych ilościach według unikatowych, zastrzeżonych receptur związanych z historią sierakowskiego dworu. „Robiona jest ze...
Wódka – wysokoprocentowy napój alkoholowy uzyskiwany przez zmieszanie w odpowiednich proporcjach spirytusu rektyfikowanego z wodą. Może mieć charakter czysty, bez dodatków lub smakowy. Zawartość alkoholu etylowego w wódce wynosi nie mniej niż 37,5% obj., zwykle 40% obj. Surowcami do produkcji wódek są produkty pochodzenia rolniczego, tradycyjnie zboża lub ziemniaki.