Darmowa dostawa dla zamówienia od 300zł.
Wódka Palona Pułkownika Boruty to niezwykle elegancki trunek, idealnie przypasuje w gusta nawet najwybredniejszemu smakoszowi. Kolekcje wódek opatrzonych wizerunkiem Dworu Sieraków są produktami rzemieślniczym, tzn. wytwarzane w limitowanych ilościach według unikatowych, zastrzeżonych receptur związanych z historią sierakowskiego dworu. „Robiona jest ze...
Wyjątkowo aromatyczna nalewka o słodkim, delikatnie kremowym smaku orzechów laskowych. Sekretem jej niepowtarzalnego smaku są staranie wyselekcjonowane składniki oraz proces spokojnego leżakowania. zawartość alkoholu: 28% Pojemność: 0,5L
Rześki aromat grapefruita nadaje krystalicznie czystej wódce wytrawny, delikatny smak Moc: 37,5% Pojemność: 0,5L
Czarna porzeczka nadaje wódce gładkiego, cierpkiego smaku pozostawiając na języku nuty pieprzu oraz uczucie ciepła Moc: 37,5% Pojemność: 0,7L
W tropikalnym słońcu rodzi się kokos, któremu wódka zawdzięcza bogaty smak, przepleciony delikatnymi karmelowymi akcentami Moc: 37,5%Pojemność: 0,7L
Żubrówka Bison Grass – produkowana według tradycyjnych metod z dojrzewającego w dębowych beczkach maceratu trawy żubrowej. Jej cechą charakterystyczną jest umieszczone w butelce źdźbło .Z odpowiednio przygotowanej trawy otrzymuje się ekstrakt, który zestawiany jest z najwyższej jakości spirytusem. Zgodnie z recepturą do produkcji Żubrówki wykorzystywana...
Żubrówka Bison Grass – produkowana według tradycyjnych metod z dojrzewającego w dębowych beczkach maceratu trawy żubrowej. Jej cechą charakterystyczną jest umieszczone w butelce źdźbło .Z odpowiednio przygotowanej trawy otrzymuje się ekstrakt, który zestawiany jest z najwyższej jakości spirytusem. Zgodnie z recepturą do produkcji Żubrówki wykorzystywana...
Masuria Cherry – to kompozycja spirytusu zbożowego i smaku soczystych wiśni. Masuria Cherry to propozycja dla wszystkich, którzy poszukują owocowych, orzeźwiających trunków, które idealnie smakują bez, jak i z dodatkami Moc: 30% Pojemność: 0,5L
Wódka – wysokoprocentowy napój alkoholowy uzyskiwany przez zmieszanie w odpowiednich proporcjach spirytusu rektyfikowanego z wodą. Może mieć charakter czysty, bez dodatków lub smakowy. Zawartość alkoholu etylowego w wódce wynosi nie mniej niż 37,5% obj., zwykle 40% obj. Surowcami do produkcji wódek są produkty pochodzenia rolniczego, tradycyjnie zboża lub ziemniaki.